Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с задно окачване на Алфа 166.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вярно е, и аз информативно питах на доста места - не е е като предницата, не подлежи на регулиране, само подмяна на елементи.
    sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++

Comment

Доколкото помня от сходимостта на колелата се променя и камбъра малко.
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
        Доколкото помня от сходимостта на колелата се променя и камбъра малко.
        Съвсем незначително беше при мен
        166, 2.4 JTD'00

Comment

Другата седмица ще я закарам при моя човек и ще се видим
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Аиде бе не се регулирал наклона ?
            5 Ланчии зад гърба си!
            И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

`Ми я ни отвори как точно се регулира колега
              AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Хаиде щом коглегата ГИГИ ме обвинява в неправомерна реклама понеже съм публикувал снимки на дадения носач от някакъв саит за авточасти и ми изтрива линка които публикувам...Докато не се изяснят правилата на форума да не коментираме повече може ли да се регулира наклона на задния мост на 166-цата!!!Изтривам поста си !!!
                Поздрави!
                Last edited by Pepko-Bepko; d.m.y г., 23:15.
                5 Ланчии зад гърба си!
                И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Напротив..регулира се и то много видимо,ясно,отчетливо и т.н.

Както може да се направи много разкрачена,така и много прибрана!!!
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

И за мен е интересно как точно става, за предницата ясно, ами отзад....? Споделете де!

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Напротив..регулира се и то много видимо,ясно,отчетливо и т.н.

Както може да се направи много разкрачена,така и много прибрана!!!
                      Айде колега ти ако не протестираш обясни, че доста имаме проблеми с разкрача отзад
                      166, 2.4 JTD'00

Comment

Тук и на двете места колегите говорят за заден мост - подлагане на шайби...?
                        http://www.clubford.org/forum/viewto...a2960e117c284b
                        http://www.opelclub-bg.com/forum/lof...hp/t52958.html

тук също..... http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=197668
                        ---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

а при нас..........?

Comment

Няма за какво да протестирам.
                          Лягаш под колата и гледаш внимателно
                          Има две щанги които служат за тази цел
                          Last edited by Linkestis; d.m.y г., 19:04.
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Няма за какво да протестирам.
                            Лягаш под колата и гледаш внимателно
                            Има две щанги които служат за тази цел
                            тия щанги са за сходимоста бе колега
                            166, 2.4 JTD'00

Comment

Бе колега ходи на реглаж и го накарай да ги развие да видиме тука лаиците дали като застанеш отзад колелата няма да са разкрачени.Аз това говоря!На тая кола от там се прави реглаж на заден мост!

Ако колелата ти седят насочени към вратите това е от шенкелите.
                              Ако ти седи много разкрачена е от унибалите,шарнира на горен носач.
                              И още веднъж че ме ядоса.....според теб явно не се прави реглаж на заден мост така ли??

------------------------------
                              Значи...след подмяна на унибали,смяна на тампони на шенкели и на горни носачи колата е пак разкрачена и нестабилна.
                              След некомпетентен реглаж тоест колелата сочат в една траектория надолу и напред /затворена/ колата пак е нестабилна!
                              След качествен реглаж само и единствено на заден мост леко отворена колата е стабилна.
                              Дали на това му казваш сходимост,проводимост незнам аз на това му викам реглаж
                              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 20:40.

Comment

Бе колега ходи на реглаж и го накарай да ги развие да видиме тука лаиците дали като застанеш отзад колелата няма да са разкрачени.Аз това говоря!На тая кола от там се прави реглаж на заден мост!

Ако колелата ти седят насочени към вратите това е от шенкелите.
                                Ако ти седи много разкрачена е от унибалите,шарнира на горен носач.
                                И още веднъж че ме ядоса.....според теб явно не се прави реглаж на заден мост така ли??
                                Колега ама чети малко по-внимателно и не се коси толкова много - тука се говори за разкрачени задни гуми или по-така специалистки речено за камбъра. Иначе аз знам как се оправя, за съжаление не и с реглаж
                                166, 2.4 JTD'00

Comment

Working...
                                X